ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα είναι η επιτυχία η πρώτη τετράδα"

Ο Κλοπ στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Λίβερπουλ στη Βουδαπέστη για το Champions League.
Ο Κλοπ στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Λίβερπουλ Ⓒ 2021 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι για την Λίβερπουλ θα είναι επιτυχία φέτος η πρόκριση στο Champions League, ενώ υποστήριξε ότι το ρόστερ του δεν θέλει χτίσιμο απ' την αρχή το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League με 40 βαθμούς έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Κυριακή (28/2, 21:15, Cosmote Sport 1HD και LIVE από το Sport24.gr) την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι η είσοδος στην πρώτη τετράδα φέτος θα ήταν επιτυχία.

"Θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Φτάνει να δείτε τους άλλους ανταγωνιστές. Σημασία έχουν μόνο τα αποτελέσματα, ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα. Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ χρειάζεται ριζική ανοικοδόμηση το καλοκαίρι. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι εξαιτίας των τραυματισμών η φετινή του ομάδα δεν κατάφερε να παίξει μαζί.

"Να χτίσουμε ξανά την ομάδα; Να φέρουμε δέκα και να διώξουμε άλλους δέκα; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Η ομάδα της φετινής χρονιάς δεν κατάφερε να παίξει μαζί. Φυσικά θα γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές" σχολίασε ο Κλοπ.

Photo credits: ⓒ 2021 Laszlo Balogh/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ