ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Μία από τις σημαντικότερες βραδιές μας στο Champions League"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Άγιαξ MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά από τη νίκη της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ, υποστήριξε ότι για εκείνον ήταν από τις σημαντικότερες βραδιές της ομάδας του στο Champions League.

Την πρόκριση για τη φάση των 16 του Champions League κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 1-0 του Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι ήταν από τις σημαντικότερες βραδιές της ομάδας του στην διοργάνωση, ειδικά λόγω της κατάστασης με τους τραυματισμούς.

"Ειλικρινά, από τότε που είμαι στην Λίβερπουλ μοιάζει ως μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στο Champions League. Χωρίς τους οπαδούς μας, ήταν το σημαντικότερο, το πιο δύσκολο και το πιο συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο Χέντερσον τραυματίστηκε στην πλάτη, ο Βαϊνάλντουμ έχει παίξει τόσα παιχνίδι. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Αμυνόμασταν σαν διάβολοι. Δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Σε αυτή την κατάσταση που είμαστε, το να είμαστε στην κορυφή του ομίλου είναι απίστευτα καλό" ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Στη συνέχεια μίλησε και για την επιλογή του Κέλεχερ αντί του Άντριαν για την αντικατάσταση του Άλισον: "Ο Άντριαν έκανε καταπληκτική δουλειά για εμάς την περασμένη σεζόν. Σε αυτό το παιχνίδι όμως χρειαζόμασταν την ικανότητα του Καϊόμιν. Πήραμε αυτή την απόφαση και ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξε και πόσο ήρεμος ήταν. Έκανε ένα καλό παιχνίδι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ