ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Κρίμα για Λάμπαρντ, ο Αμπράμοβιτς δεν είναι ο πιο υπομονετικός στον κόσμο"

Γιούργκεν Κλοπ και Φρανκ Λάμπαρντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι
Γιούργκεν Κλοπ και Φρανκ Λάμπαρντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι Ⓒ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την επιλογή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να μη δώσει άλλη πίστωση χρόνου στον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι ενώ χαρακτήρισε δώρο για τον Τόμας Τούχελ το ρόστερ που παραλαμβάνει.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν κατάφερε ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του στην Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να υποχωρούν στην 9η θέση της Premier League και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να παίρνει την απόφαση για αλλαγή, με τον Τόμας Τούχελ να γίνεται έτσι ο 13ος προπονητής επί εποχής του Ρώσου μεγιστάνα στα 18 χρόνια παρουσίας του στους μπλε.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Γιούργκεν Κλοπ, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να δείχνει την υποστήριξή του στον "Λαμπς" λέγοντας μεταξύ άλλων, με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη:

"Προφανώς δύο πράγματα συνέβησαν, ο Φρανκ Λάμπαρντ έχασε προφανώς τη δουλειά του και αυτό ήταν πολύ σκληρό. Η Τσέλσι έκανε εκπληκτική δουλειά στις μεταγραφές και τέτοια πράγματα απαιτούν χρόνο, είναι λογικό.

Είναι πραγματικά σκληρό να παίρνεις τόσο νωρίς μία τέτοια απόφαση αλλά είναι προφανές πως ο κύριος Αμπράμοβιτς σού δίνει ευκαιρίες και χρήματα αλλά δεν είναι ο πιο υπομονετικός άνθρωπος στον κόσμο", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας και συνέχισε:

Ο Φρανκ Λάμπαρντ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ Ⓒ 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

"Νιώθω άσχημα για τον Φρανκ γιατί είναι νέος, ταλαντούχος τεχνικός και ήταν σκληρό αυτό που συνέβη. Η ιστορία τελείωσε ωστόσο και μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Ο Τούχελ είναι ένας καλός προπονητής που τον σέβομαι πολύ! Αυτή η ομάδα της Τσέλσι είναι δώρο και είμαι σίγουρος πως έτσι θα το δει ο Τόμας. Δεν έχω το τωρινό τηλέφωνό του ώστε να του στείλω μήνυμα αλλά δεν χρειάζεται κάποια συμβουλη".

Όσον αφορά στο γεγονός πως εκείνος είχε πίστωση χρόνου σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει ως τώρα (Μάιντς, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ), ο 53χρονος τεχνικός είπε:

"Είμαι τυχερός με τις ομάδες μου. Γιατί είχα χρόνο; Οι παράγοντες και οι ιδιοκτήτες αυτών των ομάδων πίστευαν πως κάναμε τα σωστά πράγματα. Πόσους προπονητές έχει αλλάξει στα τελευταία 15 χρόνια η Τσέλσι;

Εκεί είτε πετυχαίνεις είτε φεύγεις. Ο Λάμπαρντ θα επιστρέψει πάντως σύντομα και θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να δουλέψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Phil Noble/Pool via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ