ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Κάναμε άσχημο ματς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ με την Φούλαμ για την Premier League | 6 Αυγούστου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ με την Φούλαμ για την Premier League | 6 Αυγούστου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της Λίβερπουλ στο "Κρέιβεν Κότατζ" και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε απέναντι στην Φούλαμ.

Η πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε πολύ νωρίς για την Λίβερπουλ, με την Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα να είναι άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην διεκδικήτρια του τίτλου και να την αναγκάζει να αφήσει δύο βαθμούς στο Λονδίνο (2-2).

Οι ρεντς έκαναν πάρα πολλά λάθη σε όλες τις πλευρές του γηπέδου και βρέθηκαν δύο φορές να κυνηγούν το σκορ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται με δηλώσεις του πως οι ρεντς δεν άξιζαν κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.

"Το καλύτερο πράγμα αναφορικά με το ματς είναι το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή από την αρχή του ματς.

Πήραμε έναν πόντο κάνοντας ένα κακό παιχνίδι και δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο", τόνισε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε:

"Χρειάζεται να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Κάναμε το αντίθετο από αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Δεν είχαμε ποτέ το μομέντουμ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα έχοντας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά πιθανότατα δεν αξίζαμε τη νίκη".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ