ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ίσως η Γιουβέντους και η Μπάγερν να υποτίμησαν την Βιγιαρεάλ, εμείς δεν θα το κάνουμε"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά από νίκη επί της Έβερτον | 24 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά από νίκη επί της Έβερτον | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε την Βιγιαρεάλ στις δηλώσεις του για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League (27/4, 22:00, MEGA και COSMOTE SPORT 1 HD) και επανέλαβε πως από εδώ και πέρα κάθε ματς της Λίβερπουλ ως το τέλος της σεζόν είναι τελικός.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το League Cup, βρίσκεται ήδη στον τελικό του FA Cup και στα ημιτελικά του Champions League και κοντράρει μέχρι τέλους την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League (είναι στο -1 με πέντε ματς να απομένουν), ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ ξέρει καλά πως το αν θα είναι επιτυχημένη ή όχι η σεζόν, θα εξαρτηθεί από τον τελικό απολογισμό.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι κόκκινοι ετοιμάζονται για ένα ακόμα σπουδαίο ματς, υποδεχόμενοι την Βιγιαρεάλ στο Άνφιλντ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League (27/4, 22:00, MEGA και COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24), με τον Κλοπ να ξεκαθαρίζει πως ουδείς στο στρατόπεδο των κόκκινων έχει διάθεση να υποτιμήσει το κίτρινο υποβρύχιο του Ουνάι Έμερι.

"Τους έχουμε αναλύσει σωστά. Είχα πολύ σεβασμό για τον Έμερι και την Βιγαρεάλ στο παρελθόν αλλά τους παρακολούθησα πολύ και... ουάου! Ειναι εντυπωσιακοί. Θα πρέπει να τους κάνουμε όσο πιο δύσκολη τη ζωή γίνεται και αυτός είναι ο στόχος μας και στα δύο παιχνίδια.

Ο Ουνάι είναι ένας προπονητής που έχει ψύχωση με την λεπτομέρεια, ο οποίος προετοιμάζεται για πολλές διαφορετικές καταστάσεις σε έναν αγώνα. Έχουν πολλούς τρόπους να κάνουν πρέσινγκ και να αντιδράσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Είναι ένας προπονητής παγκοσμίου επιπέδου που κάνει εκπληκτική δουλειά", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (26/4) ο Γερμανός προπονητής, και πρόσθεσε: "Η Βιγιαρεάλ είναι φτιαγμένη για αυτή τη διοργάνωση, για να είμαι ειλικρινής. Ίσως η Γιουβέντους και η Μπάγερν να τους υποτίμησαν, αυτό δεν θα συμβεί με εμάς.

Είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει επίσης να γράψει ιστορία. Είναι 7οι στην La Liga, αλλά έχουν φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Νίκησαν την Μπάγερν και έπειτα την Βαλένθια, το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Ο Ουνάι δείχνει πως έχει πλάνο για κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι 1-0 μπροστά στο σκορ η Βιγιαρεάλ είτε χάνει με 1-0".

Κληθείς δε αναφερθεί στο πώς αισθάνεται, με την Λίβερπουλ να είναι ακόμα ζωντανή στο κυνήγι τεσσάρων στόχων, ο Κλοπ απάντησε: "Κάθε ματς πρέπει να είναι τελικός για εμάς. Η προσοχή μας είναι 100% στην Βιγιαρεάλ. Είμαστε Λίβερπουλ, θα πρέπει να παλεύουμε σαν μην έχουμε κατακτήσει κάτι εδώ και 12 χρόνια".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ