ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Η τακτική της Τότεναμ λειτούργησε αλλά είναι ακόμα πέμπτη"

Ο Γιούγκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ
Ο Γιούγκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και την εμφάνιση της ισοπαλίας, εξήγησε γιατί θεωρεί απίθανο το κουατράμπλ, ενώ δήλωσε επίσης πως παρότι το πλάνο παιχνιδιού της Τότεναμ λειτούργησε εξακολουθεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τότεναμ στο Άνφιλντ και έχασε έδαφος για την κορυφή στη βαθμολογία, καθώς ναι μεν ανέβηκε στην κορυφή, αλλά έδωσε την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει με τρεις βαθμούς εάν επικρατήσει της Νιούκαστλ το απόγευμα της Κυριακής (8/5, 18:30).

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, οι οποίοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Παράλληλα, εξέφρασε και την επιθυμία του οι Πολίτες να χάσουν κι εκείνοι βαθμούς, ώστε να μην μεγαλώσει η διαφορά των δύο ομάδων.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με την απόδοση των παικτών μου κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα που μπορεί να παίξει Champions League την επόμενη σεζόν. Η Τότεναμ έχει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, που δεν σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Η τακτική της λειτούργησε γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα πέμπτη. Το 0-1 ήταν δύσκολο, αλλά παραμείναμε ψύχραιμοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Η νοοτροπία μας ήταν τρομερή και το πρέσινγκ μας άλλου επιπέδου. Αντιμετωπίσαμε όμως έναν αντίπαλο που είχε προετοιμαστεί στις αντεπιθέσεις μια ολόκληρη εβδομάδα, το δεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε. Δεν κουραστήκαμε.

Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος όσο είναι οι παίκτες αυτή τη στιγμή και είναι δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Χάρι Κέιν και ο Σον ήταν εντελώς ξεκούραστοι γι' αυτό ήταν τόσο δύσκολο. Και γι' αυτό το κουατράμπλ είναι τόσο απίθανο. Υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει πετύχει σε αυτή τη χώρα.

Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς, αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω. Θα δούμε τι θα συμβεί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ