ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κλοπ για Τζόλη: "Η Νόριτς έκανε πολλές καλές μεταγραφές, όπως ο Έλληνας επιθετικός που πήρε"

Norwich City sign Christos Tzolis.
Norwich City sign Christos Tzolis. NORWICH CITY/MATTHEW USHER

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Χρήστο Τζόλη και την μεταγραφή του στην Νόριτς, αναφέροντας ότι ήταν μία από τις πολλές καλές μεταγραφές που έκανε η αγγλική ομάδα.

Ο Χρήστος Τζόλης είδε ακόμα και τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε αυτόν και την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Νόριτς.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών στα ΜΜΕ και λίγο αφότου είχε υπερασπιτεί της οικονομικής πολιτικης της Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις κινήσεις της Νόριτς ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 1η αγωνιστική της Premier League και αναφέρθηκε και στον Έλληνα επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Κλοπ δήλωσε σχετικά: "Η Νόριτς έχασε καλούς παίκτες, τουλάχιστον έναν παίκτη που ξέρω εγώ, αλλά έκανε σπουδαία δουλειά στο να τους αντικαταστήσει. Ο Μπίλι Γκίλμουρ προφανώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Σκωτία τα τελευταία 50 χρόνια και τον πήραν δανεικό.

Ο Ράσιτσα και ο Σάρτζεντ που τους ξέρω από την Μπουντεσλίγκα είναι δύο εξαιρετικοίο επιθετικοί. Έχασαν τον Μπουντία, αλλά βρήκαν αντικαταστάτες, όπως τον Έλληνα επιθετικό που πήραν την περασμένη εβδομάδα, οπότε έκαναν καλές κινήσεις".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ