ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για το πρόστιμο: "Είμαι το ακριβότερο πρόσωπο εδώ, αν όχι σε όλο τον κόσμο"

Κλοπ για το πρόστιμο: "Είμαι το ακριβότερο πρόσωπο εδώ, αν όχι σε όλο τον κόσμο"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν θα έπρεπε να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τον πάγκο της Λίβερπουλ για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Σίτι, τόνιζοντας πως μέχρι πρότινος δεν είχε δεχτεί ούτε κίτρινη κάρτα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φλέρταρε με την απουσία του από κάποιο ματς της Λίβερπουλ από τη στιγμή που κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι και την αποβολή του με κόκκινη κάρτα, όμως τη γλίτωσε με πρόστιμο, ύψους 30.000 χιλιάδων λιρών (κάτι παραπάνω από 34.000 ευρώ).

Μία ημέρα μετά από την απόφαση για επιβολή προστίμου από ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή (η FA έχει δικαίωμα να καταθέσει ένσταση) και παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος με την Λιντς ο Γερμανός προπονητής δέχτηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου και όχι μόνο τοποθετήθηκε αλλά προσέφερε απολαυστικές ατάκες:

"Ξέρω τι είπα και ξέρω ότι λέγοντας κάτι τέτοιο αλλά από πιο μακρινή απόσταση και με ένα διαφορετικό πρόσωπο, θα ήταν απολύτως εντάξει. Είπα "πως δεν μπορείς, πώς δεν μπορείς";

Είναι το πιο ακριβό πρόσωπο, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σε όλο τον κόσμο, όμως τουλάχιστον εδώ, είναι. Νομίζω πως είναι πολλά τα χρήματα του προστίμου αλλά άκουσα ότι θα επενδυθούν σε κάτι καλό οπότε μία χαρά.

Αν έπρεπε να δεχτώ τιμωρία; Δεν ξέρω, δεν είχα βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δεν είχα ποτέ κόκκινη κάρτα, από όσο ξέρω δεν είχα πάρει ποτέ και κίτρινη κάρτα.

Είμαι το λάθος άτομο για να ρωτήσετε. Πριν μερικά χρόνια είχα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τον πάγκο για ένα ματς στο Champions League με την Ντόρτμουντ, μία παρόμοια κατάσταση, αλλά προφανώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στο Champions League.

Δεν είμαι χαρούμενος ή ανακουφισμένος ή κάτι άλλο, απλά περίμενα να έρθει η τιμωρία", τόνισε ο Γερμανός, ο οποίος όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Χέντερσον και Τιάγκο θα είναι έτοιμοι για το ματς με την Λιντς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλοπ έκανε ειδική μνεία στον Ντάργουιν Νούνιες, υποστηρίζοντας πως κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου με την κόκκινη φανέλα και πως έχει όλα τα φόντα να απογειωθεί.

"Αυτό το μήνα έκανε ένα τεράστιο βήμα. Ήρθε σε εμάς μετά από ένα μίνι διάλειμμα που έκανε το καλοκαίρι, ήρθε στην Ασία μαζί μας και δεν μιλούσε λέξη αγγλικά, ενώ είναι ένας νέος και ακριβός παίκτης που όλοι τον κοιτάζουν

Ουδείς ξέρει πόσο καλός μπορεί να γίνει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να μείνει υγιής και να είναι πάντα διαθέσιμος. Έχει εκπληκτικές δυνατότητες. Τα νούμερά του είναι εκπληκτικά και είμαι σίγουρος πως είναι αρκετά ψηλά και τα xgoals του".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ