CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ για την αντίδραση του Σιμεόνε: "Ήταν ξεκάθαρο, ήθελα να του δώσω το χέρι και δεν ήθελε"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λίντς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λίντς © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε λανθασμένη την αντίδραση του Ντιέγκο Σιμεόνε να τρέξει προς τη φυσούνα αμέσως μετά το φινάλε του Ατλέτικο - Λίβερπουλ αποφεύγοντας να του δώσει το χέρι και τον συγχαρεί έστω και τυπικά.

Το βράδυ της Τρίτης (19/10) η Λίβερπουλ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στην Ατλέτικο και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "16", φτάνοντας στο "3Χ3" στον όμιλο. Παρότι οι "ροχιμπλάνκος" κατάφεραν να φέρουν σε ισορροπία το ματς σε 2-2, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, χάρη στο πέναλτι του 78', πήρε το "τρίποντο".

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποχώρησε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα η πατροπαράδοτη χειραψία με τον ομόλογό του, τον Κλοπ στην προκειμένη περίπτωση, να μην γίνει ποτέ.

Η αντίδραση αυτή του Αργεντινού κόουτς σχολιάστηκε αρνητικά, προκαλώντας άσχημες εντυπώσεις και στο φίλαθλο κοινό, ενώ και ο ίδιος ο προπονητής των Reds δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, ο οποίος μάλιστα, ειρωνεύτηκε τον "Τσόλο" Σιμεόνε, σηκώνοντας τον αντίχειρά του.

"Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, ήθελα να του σφίξω το χέρι, αλλά δεν ήθελε. Η αντίδρασή του δεν ήταν σίγουρα σωστή, ούτε η δική μου ήταν πολύ κουλ, αλλά είμαστε και οι δύο συναισθηματικοί. Όταν τον δω την επόμενη φορά θα δώσουμε τα χέρια, σίγουρα. Προφανώς ήταν εκνευρισμένος, όχι με εμένα, αλλά με το παιχνίδι και όλα αυτά τα πράγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ