ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Σακίρι: "Αυτό δεν είναι φυσιολογικό"

Liverpool manager Jurgen Klopp directs his team against Borussia Dortmund during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton)
Liverpool manager Jurgen Klopp directs his team against Borussia Dortmund during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton) (AP PHOTO/CHUCK BURTON)

Ο τρόπος με τον οποίο έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Λίβερπουλ ο Σακίρι, έχει εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Εντυπωσιασμένος με τον τρόπο με τον οποίο ο Σακίρι έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Λίβερπουλ δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Δεν ήταν μόνο το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η γενικότερη παρουσία του Ελβετού μέσου στη φιλική αναμέτρηση που έκαναν τον κόουτς της Λίβερπουλ να τον αποθεώσει.

Μάλιστα, ο Κλοπ αποκάλυψε ότι ο Σακίρι του ζήτησε να μην πάρει έξτρα ημέρες άδεια και να μπει στην προετοιμασία αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ελβετίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Γερμανός προπονητής: "Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, μετά από τέσσερις ημέρες στην ομάδα να προσαρμόζεται έτσι καλά στο στιλ παιχνιδιού μας. Θέλαμε να τον βοηθήσουμε λίγο με τη θέση, ώστε να μην είναι πολύ περίπλοκο γι αυτόν. Του δώσαμε μεγάλη ελευθερία, να παίξει με τον φυσικό του τρόπο. Όταν υπέγραψε, θέλησε να μπει αμέσως στις προπονήσεις. Νομίζω ότι ήταν μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι εγώ του είπα: “Όχι, όχι, όχι. Πήγαινε να ξεκουραστείς”.

Επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος. Για αυτόν ήταν πολύ καλή στιγμή στην καριέρα του, αφού είχε ήδη μια πραγματική εμπειρία στην Μπάγερν, στη Στόουκ και στην Ίντερ. Αυτές ήταν σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και τώρα τον έχουμε μαζί μας και μπορεί να παίξει μαζί δίπλα σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές"

Δείτε εδώ γιατί αποθέωσε τον παίκτη του ο Κλοπ...

Photo credtis: AP Photo/Chuck Burton

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ