ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Νούνιες: "Προκλήθηκε, αλλά ήταν λάθος η αντίδρασή του"

Ο Γιούργκεν Κλοπ
Ο Γιούργκεν Κλοπ @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Γιούγκεν Κλοπ παραδέχθηκε σε δηλώσεις μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας ότι ήταν σωστή η κόκκινη στον Νούνιες. Ναι μεν δέχθηκε πρόκληση από τον Άντερσεν, αλλά η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας στάθηκε στην αποβολή του Ντάργουιν Νούνιες, για τον οποίο ναι μεν θεωρεί ότι προκλήθηκε, αλλά δεν είχε τη σωστή αντίδραση.

Παράλληλα μίλησε με αρκετά καλά λόγια για την εμφάνιση της Λίβερπουλ, καθώς θεωρεί ότι είναι στο σωστό δρόμο και αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες.

"Θα τον αφήσω ήσυχο για ένα βράδυ και θα του μιλήσω αύριο. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα, προκλήθηκε, αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Δεν ήταν μια αντίδραση που θέλαμε να δούμε. Θα χρησιμοποιήσουμε την τιμωρία του για να τον κάνουμε δυνατό. Δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα τον κάνουμε πιο δυνατό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των reds για τον Νούνιες.

Για την εικόνα της ομάδας του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Κάναμε καλή εμφάνιση. Είπα στα παιδιά μετά το παιχνίδι ότι είμαι περήφανος και είμαι, αυτό νιώθω. Πολλά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ξεκίνησε.

Μου άρεσε όπως παίξαμε, αυτό ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε. Φυσικά θέλαμε να τελειώσουμε τις φάσεις, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε εξαιρετικά και μετά μέσα στη μεγάλη περιοχή με πολλά πόδια και σώματα τα όποια μπλόκαραν τα σουτ, δεν είμαι σίγουρος, επτά ή οκτώ σουτ ήδη στο πρώτο ημίχρονο. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, οπότε προφανώς ήμασταν στο σωστό δρόμο και αν συνεχίσουμε έτσι είναι θέμα χρόνου να βρούμε τον ρυθμό μας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ