ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Μπαρτσελόνα: "Αν μου πεις ότι δεν έχω χρήματα, δεν θα ξοδέψω"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξή του στην Kicker αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική της Μπαρτσελόνα, η οποία προχωράει σε μεγάλες μεταγραφές παρά τα οικονομικά προβλήματα.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μεγάλες μεταγραφές τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Παρά τα οικονομικά προβλήματα απέκτησε παίκτες όπως ο Λεβαντόβσκι και ο Ραφίνια, ενώ δυσκολεύτηκε να τους εγγράψει.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Kicker αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική των Καταλανών, την οποία και κατέκρινε.

"Δεν το καταλαβαίνω για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί δεν είμαι οικονομολόγος. Δεύτερον, αν μου πεις ότι δεν έχω χρήματα, δεν θα ξοδέψω κάτι. Μου συνέβη δύο φορές με την πιστωτική μου, ευτυχώς πριν από κάποια χρόνια" ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι σε κίνδυνο: "Η μόνη ομάδα που ξέρω η οποία πούλησε το γήπεδο και άλλα δικαιώματα είναι η Ντόρτμουντ. Την τελευταία στιγμή ήρθε ο Βάτσκε και έσωσε την κατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Βάτσκε στην Μπαρτσελόνα".

Επιπλέον για ακόμη μία φορά μίλησε για το επιβαρυμένο καλεντάρι: "Δημιουργούν νέα πρωταθλήματα. Κάνουν το Μουντιάλ μεγαλύτερο, ώστε να συμμετέχουν περισσότεροι. Το ίδιο κάνουν με το Euro, καταπληκτικό. Το πιο σημαντικό στον αθλητισμό είναι η προπόνηση. Αλλά δεν έχουμε χρόνο γι' αυτό. Οι παίκτες επίσης δεν έχουν χρόνο διακοπών".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ