ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ για Μαραντόνα: "Είμαι 53 ετών και ήταν κομμάτι όλης της ζωής μου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε με το δικό του ξεχωριστο τρόπο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει δηλώσεις για το χαμό του θρυλικού Αργεντίνου ποδοσφαιριστή στο περιθώριο του Λίβερπουλ - Αταλάντα.

O Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να λατρέψουν και παρακολουθούν φανατικά το ποδόσφαιρο και ένας από αυτούς είναι και ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να συγκλονίζεται από το χαμό του "Πίμπε Ντ'Όρο" το απόγευμα της Τετάρτης και να κάνει ξεχωριστή αναφορά για εκείνον λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

"Είμαι 53 ετών και μου φαίνεται πως ήταν μερος όλης της ζωής μου. Όταν ήμουν πολύ μικρός, ίσως 8,9, 10 ετών, τον είδα για πρώτη φορά και ήταν 16 ή 17 ετών.

Σε ένα video, κάνοντας κόλπα με τη μπάλα, και από τότε ήταν ο ξεχωριστός παίκτης για μένα. Από παγκόσμια σκοπιά, είναι ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Μέσι ή αν προτιμάτε δύο Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος.

Είχα δει πρόσφατα το ντοκιμαντέρ για τον ίδιο. Ο Ντιέγκο ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ας πούμε πως ο Μαραντόνα είχε πολλά πράγματα για τα οποία έδινε τους αγώνες του. Θα μου λείψει", δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας στην κάμερα του BT Sport.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ