ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Χάλαντ: "Αποκλείται να κάνουμε κίνηση για την απόκτησή του"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να ξεκόψει κάθε σενάριο που φέρνει την Λίβερπουλ να κοιτάζει την περίπτωση του Έρλινγκ Χάλαντ, ξεκαθαρίζοντας πως οι κόκκινοι δεν μπορούν να ανέβουν στο δυσθεώρητο ύψος που θα φτάσει το κόστος της μεταγραφής του.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα επιθετικών που φιγουράρουν τα τελευταία δύο χρόνια στο μεταγραφικό παζάρι και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι του 2022 θα τον βρει να αλλάζει στρατόπεδο, αφήνοντας την Ντόρτμουντ και παίρνοντας μεταγραφή σε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο μάτι και που ενδέχεται να δώσουν μεγάλη μάχη για να τον κάνουν δικό τους, με την Λίβερπουλ από την πλευρά της να επιλέγει να παρακολουθεί από... μακριά τις όποιες εξελίξεις.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τον συνωστισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη γραμμή κρούσης των ρεντς (Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο, Ζότα, Ντίας, Οριγκί, Μιναμίνο) αλλά με το απίστευτα υψηλό κόστος που θα έχει για αυτήν μία τέτοια κίνηση, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκαθαρίζει το λόγο που η Λίβερπουλ απέχει από αυτό το "παζάρι" μέσω δηλώσεών του στην Bild.

"Σε καμία περίπτωση δεν θα χτυπήσουμε αυτό το deal. Τα νούμερα που ακούγονται είναι απλά τρελά. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με αυτά. Δεν είναι καθόλου ωραίο", δήλωσε ο Κλοπ, την ώρα που σύμφωνα με ρεπορτάζ, όποια ομάδα κάνει δικό της τον Νορβηγό θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 350 εκατομμυρίων ευρώ, για να πληρώσει την Ντόρτμουντ, τον μάνατζέρ του αλλά και το δικό του μακροχρόνιο συμβόλαιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ