ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Έχουμε πράγματα που δεν μπορούν να αποκτήσουν οι άλλοι"

Ο Γιούργκεν Κλοπ
Ο Γιούργκεν Κλοπ 2021 KIRSTY WIGLESWORTH, POOL / AP PHOTO

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στις κινήσεις της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι και επεσήμανε ότι οι κόκκινοι έχουν ήδη πράγματα οποία δεν έχουν οι αντίπαλοί τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την ενίσχυση της Λίβερπουλ και για το ποιες κινήσεις αναμένεται να κάνει από εδώ και πέρα για την ενίσχυσή της.

Ο Γερμανός κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του πάντα έχει ανοικτά τα μάτια της στην αγορά, ωστόσο επεσήμανε ότι είναι ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στα χέρια του.

Επιπρόσθετα, στάθηκε στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει πράγματα τα οποία δεν έχουν οι αντίπαλοί της και πως πρέπει να τα εκμεταλλευτεί εννοώντας το Άνφιλντ και την έδρα της.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κοιτάμε στην αγορά. Είμαι ικανοποιημένος βέβαια, με τους παίκτες που έχω. Υπάρχουν πράγματα που δε μπορούν να υπογράψουν άλλοι. Δε μπορούν να υπογράψουν την πίεση μας, την ατμόσφαιρα που έχουμε στο γήπεδο μας, το Άνφιλντ, τον ύμνο μας.

Έχουμε πράγματα που δε μπορούν να υπογράψουν άλλοι και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και μπορεί να υπάρξει κάτι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή" είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ