ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νάπολι
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νάπολι © 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς στο Champions League δεν εφησυχάζει τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ τόνισε πως οι "κόκκινοι" δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στον καλό τους εαυτό.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τη Λίβερπουλ, η οποία έχει μείνει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League (έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο).

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, οι κανονιέρηδες επιβλήθηκαν της Ρέιντζερς στους ομίλους του Champions League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ πως η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα τον καλό της εαυτό

"Είπα πριν από ένα παιχνίδι πως αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα θέλουμε μια λύση αμέσως. Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη για να βρούμε τον τρόπο επιστροφής

Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί.

Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου αναφέρει ένα πρόβλημα από προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πώς να παίζουμε ενάντια σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα το εκτελέσουμε.

Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Είτε με πέντε πίσω, με τρεις, με τέσσερις, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ