ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν αρέσουν στον Σιμεόνε οι χειραψίες και δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε να δώσει χειραψία στον Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το φινάλε του αγώνα στο Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Ζότα να σκοράρει στο 13' και τον Μανέ στο 21'. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 12 πόντους κάνοντας το 4 στα 4 και προκρίθηκε στη φάση των 16 ως πρώτη. Βασικός σε όλο το 90ο λεπτό αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε να δώσει χειραψία στον Ντιέγκο Σιμεόνε και ξεκαθάρισε πως ο λόγος που δεν το έκανε, είναι γιατί ξέρει ότι αυτό δεν αρέσει στον Αργεντινό και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει.

"Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, στον Ντιέγκο δεν αρέσουν αυτά τα πράγματα. Και εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της χειραψίας και δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους με τις χειραψίες μου, γι' αυτό και δεν πήγα μετά τον αγώνα. Αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό μου γι' αυτόν και για τη δουλειά που κάνει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ