ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αυτή τη στιγμή ο Σαλάχ είναι καλύτερος στον κόσμο, πάνω από Μέσι και Ρονάλντο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σάλαχ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Απριλίου 2019
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σάλαχ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Απριλίου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο αποθέωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την εμφάνισή του κόντρα στην Γουότφορντ που είχε γκολ και ασίστ αλλά διατράνωσε την άποψή του πως ο Αιγύπτιος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 εκτός έδρας την Γουότφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League και μπορεί να ήταν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο εκείνος που πήρε πάνω του τα περισσότερα φώτα στο φινάλε έχοντας σημειώσει χατ-τρικ, ωστόσο εκείνος που για μία ακόμα φορά πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος έχει πλέον συμμετοχή σε 11 γκολ στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Premier League (7 γκολ - 4 ασίστ) ενώ είναι εξίσου εντυπωσιακό το ότι έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα οκτώ τελευταία ματς που αγωνίστηκε με τους κόκκινους, με τον τελευταίο που είχε αντίστοιχο σερί στο σκοράρισμα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ (πάλι 8 ματς) να είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ τον Φεβρουάριο του 2014.

Το γκολ μάλιστα που πέτυχε απέναντι στην Γουότφορντ, αναγκάζοντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι να υποστεί την πιο βαριά ήττα της καριέρας του ως προπονητής στην Premier League, ήταν σπάνιας ομορφιάς, με τον Γιούργκεν Κλοπ όχι απλά να εκθειάζει τον Αιγύπτιο στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη αλλά να τον χαρακτηρίζει κορυφαίο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

"Ήταν κολοσσιαία η εμφάνισή του. Ήταν έξοχη η πάσα για το πρώτο γκολ και το δικό του γκολ ήταν εξαιρετικό. Ελάτε τώρα, ποιος είναι καλύτερος από εκείνον αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχει άλλος καλύτερος, είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το έχουν προσφέρει οι Μέσι και Ρονάλντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και την κυριαρχία τους.

Όμως αυτή τη στιγμή, είναι ο καλύτερος", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ, για να προσθέσει: "Ας αφήσουμε στην άκρη του γκολ. Γενικότερα έκανε φοβερή εμφάνιση. Εάν είσαι ο Μο Σάλαχ μπορείς να βάζεις τέτοια γκολ.

Είναι απίστευτη η αυτοπεποίθηση του. Η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και το γκολ του παγκόσμιας κλάσης".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ