ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αν παίζουμε όπως με τη Λέστερ, δε θα πιάσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ επί της Λέστερ για τα ημιτελικά του League Cup
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ επί της Λέστερ για τα ημιτελικά του League Cup © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λέστερ προχώρησε σε μια σκληρή παραδοχή, καθώς τόνισε ότι αν η Λίβερπουλ παίζει όπως εμφανίστηκε στο Κινγκ Πάουερ δεν θα πιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα από τη Λέστερ στο Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ για την 20η αγωνιστική της Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του αμέδως μετά την ήττα από τις αλεπούδες ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν οι "Reds" έχουν αντίστοιχες εμφανίσεις στο μέλλον δεν έχουν ελπίδα να φτάσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, που απέχει πλέον έξι βαθμούς, ούσα μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

"Δεν ήταν στο σχέδιο μας να δώσουμε την ευκαιρία στη Λέστερ να τρέξει στην αντεπίθεση και να δραπετέψει. Αν παίξουμε όπως απόψε (σ.σ. χθες 28/12) δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πιάσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

"Η ήττα είναι μια ήττα. Πρέπει να μάθουμε και θα μάθουμε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ξαναχάσουμε με αυτόν τον τρόπο. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν ήμασταν ήρεμοι να τον ανακτήσουμε. Αυτό είναι το λάθος μας.

Μου άρεσε η ένταση που βγάλαμε στην αρχή, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ορισμένες φορές ξεκινάμε έτσι και στο τέλος χάνουμε τον ρυθμό μας και μετά είναι δύσκολο να τον ξαναβρούμε. Δεν μου αρέσει να έχουμε αυτό το πράγμα στο παιχνίδι μας. Πρέπει να πάμε καλύτερα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ