ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αν είχα πέντε αλλαγές, θα έβαζα τον Τσιμίκα αντί του Ρόμπερτσον"

Ο Κλοπ πριν από την έναρξη του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον
Ο Κλοπ πριν από την έναρξη του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον NEIL HALL/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν εκνευρισμένος μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον και εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη θέλησή του να ισχύσουν οι πέντε αλλαγές στην Premier League, κάνοντας ειδική αναφορά στον Κώστα Τσιμίκα.

Η Λίβερπουλ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπράιτον. Ισοφαρίστηκε στο 90'+3' με πέναλτι και έμεινε στο 1-1 για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν έξαλλος μετά το φινάλε της αναμέτρησης και δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του.

"Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το λέω. Μας βάζουν να παίζουμε 12.30, ενώ μάλιστα παίζαμε την Τετάρτη. Είναι επικίνδυνο για τους παίκτες. Όταν οι προπονητές κάναμε συζήτηση για τις πέντε αλλαγές την προηγούμενη εβδομάδα, ήμασταν υπέρ το 55-60%. Αλλά από τότε δεν έγινε τίποτα" ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του τεχνικού της Σέφιλντ, Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος χαρακτήρισε πολιτικό τον Κλοπ, και άνθρωπο που νοιάζεται μόνο για τη Λίβερπουλ, ο Γερμανός απάντησε: "Ο Γουάιλντερ, και οποιοσδήποτε άλλος με λένε διαρκώς εγωιστή. Εγώ νομίζω ότι αυτός είναι εγωιστής, αλλά δεν είναι αυτό σημαντικό. Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση με αυτόν όταν βρισκόμουν στη Μάιντς, όταν προσπαθούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τώρα έχουμε τρεις αλλαγές και η Σέφιλντ έχει ένα βαθμό. Οπότε δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Εγώ για παράδειγμα αν είχα πέντε αλλαγές σήμερα, θα έβγαζα τον Ρόμπερτσον για να βάλω τον Κώστα (Τσιμίκα), για να σώσω τον Ρόμπερτσον, όχι για να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτσον ήταν αυτός ο οποίος έκανε το πέναλτι στο 90'+2', όταν ανέτρεψε τον Γουέλμπεκ. Ο Γκρος ισοφάρισε στο 90'+3' και έδωσε στη Μπράιτον τον σημαντικό βαθμό.

Στο μεταξύ, ο Μίλνερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα(έγινε αλλαγή στο 74'), ενώ επιβεβαίωσε πως ούτε ο Τιάγκο ούτε ο Τσάμπερλεϊν θα είναι σε θέση να παίξουν στους αγώνες με Άγιαξ - Γουλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ