ΠΑΟΚ

Έκλεισε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μίσιτς

Ο Γιόσιπ Μίσιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Γιόσιπ Μίσιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πρόσφερε στον Μίσιτς την δυνατότητα επιστροφής στην πατρίδα του κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Για 1,5 χρόνο η συμφωνία.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που μέχρι την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου προσπάθησε να τον αποκτήσει με δανεισμό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν λόγο στις διαπραγματεύσεις που γίνονται ανάμεσα στις δύο ομάδες και που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ. Και αυτό διότι ο Δικέφαλος δεν ενεργοποίησε την ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, που ήταν και ο πολυτιμότερος του παίκτης την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στην Τούμπα αποφάσισαν εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Μίσιτς να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα και να ζητήσουν από την Σπόρτινγκ τον εκ νέου δανεισμό του. Ωστόσο ούτε και για δανεισμό προέκυψε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να μεταθέτει την προσπάθεια του για τον Γενάρη και τους Πορτογάλους να τον δηλώνουν στη λίστα τους για τους αγώνες πρωταθλήματος.

Όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε προκάλεσε δυσφορία στον Γιόζιπ Μίσιτς που τελικά επέλεξε την επιστροφή στην πατρίδα του και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πρόσφερε αυτήν την προοπτική.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και ανακοινώθηκε επίσημα μετά από τα μεσάνυχτα. Αφορά δανεισμό για ενάμιση χρόνο.

Βέβαια το σημαντικό για τον ίδιο το Μίσιτς είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

TAGS ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ