ΑΡΗΣ

Κλείνει στη Λέγκια ο Ροζ

Ο Λίντσεϊ Ροζ
Ο Λίντσεϊ Ροζ EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ θα ταξιδέψει άμεσα στη Βαρσοβία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λέγκια Βαρσοβίας, με τους "κιτρίνους" να καρπώνονται 600.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόζ στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Γάλλος στόπερ του Άρη αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην πρωτεύουσα της Πολωνίας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά στους "κιτρίνους", θα λάβουν περίπου 600.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Άρη, μετρώντας 96 συμμετοχές με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τον διάδοχο του Ροζ, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν προταθεί.

Ένα εξ αυτών ήταν κι ο 33χρονος στόπερ, Πάουλους Αραγιούρι, ο οποίος ήταν βασικός με τη Φινλανδία στο Euro 2020 και την περασμένη διετία αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Πάφο. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προκρίθηκε, καθώς οι διοικούντες τον Άρη αναζητούν έναν αμυντικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ