STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ: "Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ, κόκκινη στον Ανσαριφάρντ"

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ: "Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ, κόκκινη στον Ανσαριφάρντ"

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 6ης αγωνιστικής και τόνισε πως ήταν σωστό το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ και πως κακώς δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Ανσαριφάρντ.

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Άγγλος τόνισε πως ήταν σωστό το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας όμως πως θα έπρεπε να το έχει καταλογίσει ο διαιτητής χωρίς τη βοήθεια του VAR.

Επίσης, σχολίασε και ένα φάουλ που κέρδισε ο Κάργας έπειτα από σύγκρουσή του με τον Ανσαριφάρντ και σύμφωνα με τον Κλάτεμπεργκ ο Διαμαντόπουλος θα έπρεπε να είχε δώσει δεύτερη κίτρινη στον Ιρανό επιθετικό του Δικέφαλου.

Στο ματς Ατρόμητος - Παναιτωλικός, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ρισβάνη στο 14'. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το VAR σωστά συνέστησε στο ρέφερι να δει τη φάση, καθώς σωστά υπήρχαν ενστάσεις. Με τη βοήθεια του VAR, λοιπόν, ο διαιτητής δεν θα έπρεπε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.

Το πέναλτι του Αστέρα στο ματς με τον ΟΦΗ σωστά καταλογίστηκε σύμφωνα με τον κύριο Κλάτενμπεργκ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ