PREMIER LEAGUE

Κλάτενμπεργκ: "Πολύ καλή η διαιτησία του Τίρνεϊ στο Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ"

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS, FILE

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τη διαιτησία του Τίρνεϊ στο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάθε εβδομάδα σχολιάζει στη "dailymail" την διαιτησία των αγώνων της Premier League και δη των μεγάλων ντέρμπι. Την Κυριακή ο Τίρνεϊ ήταν ο ρέφερι στην αναμέτρηση του Άνφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη μέρα ο Άγγλος αρχδιαιτητής της ΚΕΔ έκανε την κριτική του όπως το συνηθίζει.

Σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ ο Τίρνεϊ είχε μια εξαιρετική διαιτησία και το μοναδικό του λάθος ήταν όταν λίγο πριν την ανάπαυλα σφύριξε πριν το ρολόι συμπληρώσει το ένα λεπτό καθυστερήσεων. Όπως σημείωσε όμως για αυτό το μοναδικό λάθος δεν μπορεί να τον κρίνει.

Χαρακτηριστικά είπε: "Μετά από μια μεγάλη συσσώρευση και εστίαση στον τρόπο με τον οποίο θα κριθεί αυτό το παιχνίδι, ο Πολ Τίρνεϊ το έλεγξε με ελάχιστη φασαρία. Είναι ένας λογικός διαιτητής και αυτό έδειξε, παρόλο που βοηθήθηκε από την απουσία του κόσμου, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό όταν το Άνφιλντ είναι γεμάτο.

Υπήρχε μόνο μια στιγμή μικρής διαμάχης και ήρθε ακριβώς στο ημίχρονο. Εμφανίστηκε ένα λεπτό πρόσθετου χρόνου και το ρολόι της τηλεόρασης έδειξε ότι είχε παιχτεί 55 δευτερόλεπτα όταν ο Τίρνεϊ σφύριξε την ανάπαυλα με τη μπάλα στη μέση του γηπέδου.

Ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι σε μια ουδέτερη περιοχή, όπως είναι το πρότυπο για τους διαιτητές. Το πρόβλημα ήταν, πως μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, η Λίβερπουλ έπαιξε μια μπαλιά προς τον Μανέ που έβγαινε φάτσα με το τέρμα.

Από τεχνικής άποψης, ο Τίρνεϊ θα έπρεπε να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί τουλάχιστον το ένα λεπτό. Βοηθήθηκε από το γεγονός ότι ο ο Μανέ και ο Λίντελοφ, σταμάτησαν να παίζουν, οπότε δεν ξέρουμε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια.

Αλλά δεν θα επικρίνω τον Τίρνεϊ για αυτό το συμβάν. Είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είναι κρίμα που δεν είχαμε αυτήν την πραγματική ένταση".

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΠΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ