STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κλάτενμπεργκ: "Ήταν πέναλτι του ΠΑΣ, δεν δόθηκε λανθασμένα στον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ"

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ INTIME

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten επισημαίνοντας ότι σωστά δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και πως λανθασμένα δεν δόθηκε παράβαση στον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση για τη έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων, το οποίο υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση των φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 6η αγωνιστική της Super League 1".

Για την ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα: "Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή ότι δεν υπήρχε παράβαση. Η ΚΕΔ πιστεύει ότι αυτή είναι παράβαση του αμυντικού.

Πραγματοποιήθηκε επίσης εντός της μεγάλης περιοχής καθώς όταν σημειώθηκε το φάουλ, το πόδι του αμυντικού ήταν στη γραμμή της περιοχής και στη συνέχεια η παράβαση συνεχίστηκε μέσα στην περιοχή. Έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι χωρίς κίτρινη κάρτα"

Για το πέναλτι του ΠΑΣ: "Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι του αμυντικού μέσα στην περιοχή του πέναλτι. Το VAR εξέτασε την φάση και συμφώνησε με την απόφαση των διαιτητών.

Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για πέναλτι καθώς το χέρι που στήριζε το σώμα του παίκτη σηκώθηκε στη συνέχεια προς την μπάλα τη στιγμή της μεταβίβασης από τον αντίπαλο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ