STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ: "Όλα σωστά στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ"

Το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ φάση

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων για την 5η αγωνιστική τόνισε πως όποια απόφαση πήρε ο Στίλερ στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ήταν σωστή ενώ έκρινε σωστή και την κόκκινη στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από την 5η αγωνιστική και στάθηκε κυρίως στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Άγγλος έκρινε σωστές όλες τις αποφάσεις που πήρε ο Στίλερ και οι βοηθοί του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε σωστά δεν δόθηκε χέρι του Σάκχοβ στην αρχή, επίσης σωστά ακυρώθηκε ως χέρι η ισοφάριση από τον Τζόλη ενώ εστίασε ιδιαίτερα στο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ για ανατροπή του Ζίβκοβιτς από τον Τάνκοβιτς.

Η συγκεκριμένη φάση αναλύθηκε αρκετά από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή ο οποίος στο τέλος τάχθηκε υπέρ της απόφασης που πήραν ο ρέφερι του αγώνα και οι βοηθοί του.

Επίσης στο βίντεο της 5ης αγωνιστικής υπάρχει ανάλυση του γκολ που ακυρώθηκε στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κλάτενμπεργκ να τονίζει πως ήταν σωστή απόφαση όπως επίσης και στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Βόλου.

Τέλος για την αποβολή στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος τονίζει πως σωστά δίνεται με τη χρήση VAR κόκκινη καθώς "Ο παίκτης πάει με τις τάπες χωρίς να έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα".

Δείτε την ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ