ΒΕΛΓΙΟ

Κλαμπ Μπριζ - Γάνδη 0-3: Προκρίθηκε στον τελικό με τριάρα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Ο Οτζίτζα Οφόε με τη φανέλα της Γάνδης
Ο Οτζίτζα Οφόε με τη φανέλα της Γάνδης @ 2019 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους "16" του Conference League, Γάνδη νίκησε την Κλαμπ Μπριζ με 3-0 στην έδρα της και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου Βελγίου. Γκολ και ασίστ ο Οτζίτζα - Οφόε.

Η Γάνδη πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Βελγίου, καθώς νίκησε την Κλαμπ Μπριζ με 3-0 στην έδρα της, ανατρέποντας έτσι την ήττα με 1-0 που υπέστη στο πρώτο ματς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βανχάζεμπρουκ ήταν ο Βέλγος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ στο 3' και μοίρασε ασίστ στο δεύτερο στον Κάστρο Μοντές στο 36ο λεπτό. Τον θρίαμβο για τα "βουβάλια" ολοκλήρωσε ο Ντεπουάτρ στο 54ο λεπτό.

Πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Γάνδη έχει να αντιμετωπίσει τη Ζούλτε - Βάρεγκεμ για το πρωτάθλημα, ενώ στον τελικό περιμένει τον νικητή ανάμεσα σε Έπεν και Άντερλεχτ, των οποίων το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.

Η σύνθεση της Γάνδης: Ρεφ, Μοντές, Ενγκαντό, Οκούμου, Σαμουάζ (81' Φορτούνα), Ντε Σαρτ, Κουμς, Οφόε (76' Χιούλσαγκερ), Τορουναρίγκα (76' Χάντσε - όλσεν), Ντεπουάτρ, Τισουντάλι.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ