ΜΠΑΓΕΡΝ

Κίμιχ για την απόλυση Καν - Σαλιχάμιτζιτς: "Η ομάδα θα έπρεπε να περιμένει 2-3 μέρες"

Ο Τζόσουα Κίμιχ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ο Τζόσουα Κίμιχ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζόσουα Κίμιχ έριξε τις "βολές" του προς την διοίκηση της Μπάγερν για το timing της απόλυσης του Όλιβερ Καν και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Σ' ένα δραματικό φινάλε στην Bundesliga, το Σάββατο (27/5) η Μπάγερν κατέκτησε το πρωτάθλημα για 11η συνεχόμενη φορά αφήνοντας την Ντόρτμουντ δεύτερη, μετά το στραβοπάτημά της με την Μάιντς.

Τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου επισκίασε η απόλυση του Όλιβερ Καν από τη θέση του CEO και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κολωνία, ενώ η απόφαση επισημοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά την απονομή.

Στο περιθώριο της γιορτής για την κατάκτηση του τίτλου ο Τζόσουα Κίμιχ άσκησε κριτική στον σύλλογο για το timing της ανακοίνωσης: "Ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις γι' αυτό, η ομάδα θα έπρεπε να περιμένει 2-3 μέρες για να το ανακοινώσει. Όταν κατακτάς έναν τίτλο και μαθαίνεις τέτοιες ειδήσεις, βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό rollercoaster".

Θυμίζουμε πως το όνομα του Κίμιχ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, συνδέθηκε με την Μπαρτελόνα, με τα γερμανικά ΜΜΕ ωστόσο να διαψεύδουν πως ο παίκτης της Μπάγερν ήρθε σε επαφή με τους μπλαουγκράνα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ