ΜΠΑΓΕΡΝ

Κίμιχ: Εκτός δράσης με πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω κορονοϊού

O Γιόσουα Κίμιχ
O Γιόσουα Κίμιχ © 2020 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο Γιόσουα Κίμιχ θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες, αφού στα τέλη Νοεμβρίου διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Ο Γιόσουα Κίμιχ ήταν από τους ανεμβολίαστους παίκτες της Μπάγερν που πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό, ο οποίος ωστόσο, του προκάλεσε σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονές του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρόβλημα αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού μέσου στα τρία εναπομείναντα ματς πριν τη διακοπή κόντρα σε Μάιντς (14/12), Στουτγκάρδη (17/12) και Βόλφσμπουργκ (17/12).

"Τα πάω πολύ καλά, αλλά λόγω ελαφριάς διήθησης στους πνεύμονές μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προπονηθώ σε κανονικούς ρυθμούς. Ως εκ τούτου, θα κάνω κάποια εξιδεικευμένη προπόνηση και ανυπομονώ να επιστρέψω πλήρως τον Ιανουάριο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κίμιχ στην επίσημη σελίδα της Μπάγερν.

Μάλιστα, ο 26χρονος Γερμανός έχει να αγωνιστεί με τους Βαυαρούς από τις 6 Νοεμβρίου, καθώς προτού διαγνωσθεί θετικός με τον ιό, είχε μπει προληπτικά σε καραντίνα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ