SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά: "Πρεμιέρα" στις μεταγραφές με Ντοριβάλ

Κηφισιά: "Πρεμιέρα" στις μεταγραφές με Ντοριβάλ
PHOTO CREDITS: KIFISSIA FC

Ο Ντοριβάλ είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς, η οποία φέτος κάνει ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή στη Super League 2.

Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία (για πρώτη φορά συμμετέχει στη Super League 2), η Κηφισιά δείχνει διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να αφήσει το αποτύπωμά της στην κατηγορία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έκανε... ποδαρικό στις μεταγραφές με την απόκτηση του Ντοριβάλ, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα -έχει ελληνική εμπειρία επίσης από Ξάνθη, Θρασύβουλο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Νωρίτερα, οι νεοφώτιστοι (ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Τρίτη 3 Αυγούστου) είχαν επισημοποιήσει την παραμονή του Στέφανου Κοτσόλη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και τη συμφωνία με τον Νίκο Σπυρόπουλο για τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Εξάλλου, από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι: Βαγγέλης Γκότοβος, Μανάρι Έσλερ, Στέλιος Κρητικός, Μανώλης Καλλέργης, Θανάσης Μιχελής, Ανδρέα Μκριτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Παναγιώτης Πρίτσας, Αντώνης Παπασάββας, Χάρης Ρεντζής, Βασίλης Τζέλης και Ανδρέα Τετέι.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, δηλώσεις έκαναν μέλη της διοίκησης, όπως επίσης ο προπονητής, Νίκος Κούστας (συνεχίζει για τρίτη σεζόν), κι οι παίκτες, Στέλιος Κρητικός και Βαγγέλης Γκότοβος.

Χρήστος Πρίτσας (μέλος της διοίκησης): "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το όνειρο πολλών δεκαετιών για την ομάδα μας έγινε πραγματικότητα. Είμαστε μια ομάδα, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία. Στόχος είναι να χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα και να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη της Κηφισιάς, αλλά και συνολικά τα Βόρεια Προάστια στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το σύνθημά μας δεν αλλάζει, παραμένει το #ΠάμεΨηλά σεβόμενοι όμως απόλυτα όλους τους αντιπάλους μας και την ιστορία τους. Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα και να ζήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος στη Super League 2 παρέα με τους φιλάθλους στα γήπεδα".

Βασίλης Γαντζούλας (μέλος της διοίκησης): "Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλους, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ξεκινάμε ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι με την ομάδα, με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο τη δική μας, όσο και του κόσμου της Κηφισιάς και των Βορείων Προαστίων. Μαζί με τον Χρήστο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".

Ο Νίκος Κούστας, ο οποίος συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε πως "είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι της παρθενικής σεζόν της ΑΕ Κηφισιάς σε επαγγελματική κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε στο νέο απαιτητικό ταξίδι που μας περιμένει τη νέα σεζόν στη Super League 2".

Ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στην ομάδα της Κηφισιάς. Είνα μια νέα προσπάθεια για τον σύλλογο, πρώτη φορά σε επαγγελματικές κατηγορίες. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε στην εδραίωση της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και -γιατί όχι- να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ολόκληρος ο οργανισμός της Κηφισιάς λειτουργεί ήδη από πέρσι σε επαγγελματικά πλαίσια, η διοίκηση είναι κοντά μας, παρέχει τα πάντα σε όλους τους ποδοσφαιριστές -κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους".

Ο Βαγγέλης Γκότοβος ανέφερε: "Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στη Super League 2. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι και να "χτίσουμε" τον χαρακτήρα, όπως κάναμε την περσινή σεζόν. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να δουλέψουμε σκληρά και στην πορεία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτή τη χρονιά.

Η Κηφισιά βρίσκεται για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία, πράγμα που σημαίνει πως αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με όσα ζούσαμε μέχρι πρότινος, οπότε πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα στις νέες απαιτήσεις. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει όλα τα εφόδια, διοικητικά – αγωνιστικά – προπονητικά, για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο και δυνατό για την κατηγορία. Θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε πλήρως στις νέες απαιτήσεις. Φιλοδοξία και στόχος είναι να δημιουργήσουμε κάτι πολύ αξιόλογο, κάτι που θα έχει βάση και θα είναι σταθερό, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Όλο αυτό που ζούμε φέτος στη Super League 2 είναι η ανταμοιβή της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο".

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ