ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Ο Τετέι πήρε ελληνική ιθαγένεια

Ο Αντρέας Τετέι της Κηφισιάς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας 2021-2022 | Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αντρέας Τετέι της Κηφισιάς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας 2021-2022 | Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώτος σκόρερ της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, εξασφάλισε την ελληνική ιθαγένεια έπειτα από αρκετή αναμονή και πλέον δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και μπορεί να κληθεί ακόμα και στην Εθνική.

Ο Ανδρέας Τετέι κέρδισε τη μάχη με τη γραφειοκρατία και κατάφερε να εξασφαλίσει τα χαρτιά που πιστοποιούν ότι πρόκειται για Έλληνα πολίτη.

Ο επιθετικός της Κηφισιάς, ο οποίος έχει καταγωγή από την Γκάνα (μέσω πατέρα) και τη Σιέρα Λεόνε (μέσω μητέρας), εξασφάλισε την ελληνική ιθαγένεια, ύστερα από διαδικασίες που διήρκεσαν για αρκετό καιρό.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με τη μητέρα του να έρχεται για μόνιμη διαμονή στη χώρα μας το 1995 (ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών).

Πλέον, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν στην Κηφισιά με 13 γκολ δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην Εθνική Ελλάδας, είτε σε επίπεδο Κ21 είτε σε επίπεδο ανδρών.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ