SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά: Ο Ρενέ Χένρικσεν επισκέφτηκε τους νεοφώτιστους

Κηφισιά: Ο Ρενέ Χένρικσεν επισκέφτηκε τους νεοφώτιστους
PHOTO CREDITS: KIFISIA FC

Ο Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκε στην προπόνηση της Κηφισιάς την Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, αποδεχόμενος την πρόσκληση των νεοφώτιστων και του τεχνικού διευθυντή τους, Στέφανου Κοτσόλη.

Έναν εκλεκτό καλεσμένο υποδέχθηκε η Κηφισιά την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Ο λόγος για τον Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση των νεοφώτιστων, αποδεχόμενος την πρόκληση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων και του τεχνικού διευθυντή του, Στέφανου Κοτσόλη.

Οι δυο τους συνδέονται άλλωστε με πολυετή φιλία, ήδη από τα χρόνια που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στο SPORT24 και τον Κώστα Γουλή πριν από μερικές εβδομάδες, επισκέφτηκε την Ελλάδα, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, για ολιγοήμερες διακοπές και δεν δίστασε να επισκεφτεί την προπόνηση της Κηφισιάς στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος".

Συνοδευόμενος από τους γιους του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη και το προπονητικό επιτελείο της Κηφισιάς και να μοιραστεί τις εμπειρίες που αποκόμισε από μια λαμπρή καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ακολούθως φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.

Ο Ρενέ Χένρικσεν στην προπόνηση της Κηφισιάς
Ο Ρενέ Χένρικσεν στην προπόνηση της Κηφισιάς PHOTO CREDITS: KIFISIA FC
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ