ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαζ

Ο Ρικάρντο Βαζ την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη
Ο Ρικάρντο Βαζ την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη INTIME

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση Ρικάρντο Βαζ ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας μετά το πέρασμα του από τον ΟΦΗ για 2,5 χρόνια

Έναν παλιό γνώριμο στα ελληνικά γήπεδα από το πέρασμα του από τη Super League ενέταξε στο δυναμικό της η Κηφισιά καθώς στη διάρκεια της Πέμπτης (27/1) ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ρικάρντο Βαζ ο οποίος αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στον ΟΦΗ καθώς είχε αποκτηθεί τον χειμώνα του 2019 και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021.

Ο Βαζ θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα των Βορείων Προαστίων που έχει ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ricardo Vaz, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994, ο Ricardo Vaz ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Liga Sabseg της Πορτογαλίας με τη φανέλα της SC Covilhã, με την οποία είχε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Estoril Praia της Πορτογαλίας, με την οποία είχε 11 συμμετοχές, οι 3 εκ των οποίων στο Europa League. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή στην CF Reus Deportiu της Ισπανίας, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 84 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέσα σε μια τετραετία.

Τον χειμώνα του 2019 αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, έχοντας 37 συμμετοχές στη Super League 1 κι άλλες 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της SC Covilhã, από την οποία τον απέκτησε η ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ