SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Φιλική ήττα για την Ένωση από τους νεοφώτιστους της Super League 2

Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά
Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά PHOTO CREDITS: INTIME

Η Κηφισιά νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Β' σε φιλική αναμέτρηση στην Καισαριανή, με τον Όλεγκ Νταντσένκο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.

Η Κηφισιά επικράτησε της ΑΕΚ Β' σε φιλική αναμέτρηση στην Καισαριανή, με την ομάδα του Νίκου Κούστα να επικρατεί με 2-1, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη Super League 2.

Ο Τετέι άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 35'. Ο Ντοριβάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 49' έκανε το 2-0, με την Ένωση να μειώνει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση, έπειτα από παράβαση πέναλτι του τερματοφύλακα της Κηφισιάς στον Ευθύμη Χριστόπουλο.

Ο Παναγιώτης Γκίνης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στον ώμο από τον Τετέι. Ο Νταντσένκο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του δευτέρου μέρους, από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

ΑΕΚ: Γκίνης (46' Αγγελόπουλος), Σταμούλης (46' Νταντσένκο) Κορνέζος, Αρβανίτης (87' Γιαννούτσος), Μπούσης (46' Παρράς), Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (46' Σαμπανάτζοβιτς), Γιούσης, Γερολέμου (58' Τζούντα), Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης (71' Ιατρούδης)

Κηφισιά: Μιχελής, Σωτηράκος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Τόλιος, Ντοριβάλ , Οικονομίδης , Παπασάββας, Καραγκούνης, Φερέιρα, Τετέι.

Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Εσλέρ, Παυλάκης, Αρτυματάς, Παπαγγελής, Τόλιος, Λίμα, Τζέλη, Καλλέργης, Γιαννιτσάνης, Κρητικός.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ