EURO 2020

Κιέζα: "Ο Σπινατσόλα είναι αδερφός, θέλουμε να του χαρίσουμε μία μεγάλη χαρά"

Ο Φεντερίκο Κιέζα πανηγυρίζει μετά από γκολ του με την Ιταλία κόντρα στην Αυστρία στο Euro 2020 (26 Ιουνίου 2021)
Ο Φεντερίκο Κιέζα πανηγυρίζει μετά από γκολ του με την Ιταλία κόντρα στην Αυστρία στο Euro 2020 (26 Ιουνίου 2021) @ 2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Μήνυμα στον μεγάλο άτυχο της Ιταλίας στο Euro 2020, Λεονάρντο Σπινατσόλα, πως οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να απαλύνουν τον πόνο του τραυματισμού με την κατάκτηση του τροπαίου, έστειλε ο Φεντερίκο Κιέζα.

Η εθνική Ιταλίας πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο Euro 2020 όπου έχει φτάσει ήδη στα ημιτελικα και έχει βάσιμες ελπίδες για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ωστόσο σε όλο αυτό το πανηγυρικό κλίμα που περικλείει την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει θέση και μία στενάχωρη στιγμή.

Αυτή αφορά τον τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με το Βέλγιο, με τον 28χρονο μπακ της Ρόμα και βασικό στέλεχος της σκουάντρα ατζούρα στη διοργάνωση να παθαίνει ζημιά στον αχίλλειο τένοντα και να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το επόμενο εξάμηνο.

Το άσχημο αυτό γεγονός έχει πάντως χαλυβδώσει τους ατζούρι που θέλουν να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου για να αφιερώσουν στον Σπινατσόλα την επιτυχία, με τα λόγια του Φεντερίκο Κιέζα σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA να είναι χαρακτηριστικά:

"Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Σπίνα, που έκανε μάλιστα ένα τεράστιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς. Είμαστε σαν αδέρφια και δεν είναι ωραίο που τον χάσαμε.

Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι σπουδαίος παίκτης και θα μας λείψει σε αυτά τα ματς, ωστόσο εκείνο που πρέπει να κοιτάζει ο ίδιος είναι να γίνει γρήγορα καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε κάτι μεγάλο για να του χαρίσουμε μία μεγάλη χαρά".

Όσον αφορά στο συναπάντημά του στον ημιτελικό με τον συμπαίκτη του στην Γιουβέντους και φορ της εθνικής Ισπανίας, Άλβαρο Μοράτα, είπε:

"Τα έχουμε πει, έδωσε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για τα γκολ που πέτυχε. Ήταν ένας από τους παίκτες που με βοήθησε να προσαρμοστώ στην Γιουβέντους και θα είναι ωραίο να τον συναντήσω στα ημιτελικό του τουρνουά".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ