EURO 2020

Κιελίνι: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Λουκάκου, υπέροχοι όλοι οι παίκτες του Βελγίου"

Ο Κιελίνι σε προπόνηση της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2020
Ο Κιελίνι σε προπόνηση της εθνικής Ιταλίας για το Euro 2020 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι μίλησε για την αποψινή (22:00) μάχη του Βελγίου με την Ιταλία και είπε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Λουκάκου, ενώ χαρακτήρισε ως υπέροχους τους υπόλοιπους παίκτες του Βελγίου.

Το Βέλγιο και η Ιταλία, που έχουν εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα πορεία τους στο Euro 2020, θα παίξουν τα... ρέστα τους απόψε (22:00, ΑΝΤ1) για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, να προκριθούν στα ημιτελικά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το τρόπαιο.

Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη φάση το Βέλγιο απέκλεισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πορτογαλία και η Ιταλία λύγισε με 2-1 στην παράταση την αντίσταση της Αυστρίας.

Αναφερόμενος στο ματς, ο ηγέτης της άμυνας της σκουάντρα ατζούρα, Τζόρτζιο Κιελίνι, σχολίασε: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό -όπως και ολόκληρη η ομάδα- για τον Ρομέλου Λουκάκου. Είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ. Έχουμε δει πόσο έχει προχωρήσει και πόσο έχει γίνει ένας εξαιρετικός και αποφασιστικός παίκτης.

Αλλά δεν μπορούμε να... περιορίσουμε το Βέλγιο στον Λουκάκου θα ήταν προσβλητικό για τους άλλους Βέλγους παίκτες. Είναι όλοι υπέροχοι παίκτες. Προετοιμασθήκαμε ως συνήθως. Θα... έχουμε τα μάτια μας στον Λουκάκου, αλλά και στους άλλους παίκτες, που είναι πολύ καλοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα αρχίσει τον αγώνα".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ