EURO 2020

Κιελίνι: "Θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο του Euro 2020 στον Αστόρι"

Ο Κιελίνι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020
Ο Κιελίνι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 © 2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/AP IMAGES, POOL

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην ομιλία του για την κατάκτηση του Euro 2020 θέλησε να αφιερώσει τη μεγάλη επιτυχία της Ιταλίας στον Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή το 2018.

Ο Νταβίντε Αστόρι έφυγε απ' τη ζωή τον Μάρτιο του 2018, όμως κανείς στην Ιταλία δεν τον ξεχνά και το απέδειξε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αρχηγός των ατζούρι στην ομιλία του για την κατάκτηση του Euro 2020 αφιέρωσε στον άλλοτε κάπτεν της Φιορεντίνα τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

"Θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο και στον Ντάβιντε Αστόρι, θα θέλαμε να είναι εδώ μαζί μας. Είναι πάντα παρών στην σκέψη και στην καρδιά μας" ανέφερε ο Κιελίνι.

Στη συνέχεια αφιέρωσε τη νίκη και στον πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα: "Πρόεδρε, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας. Η παρουσία σας ήταν σημαντική. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε εσάς και στους εκατομμύρια Ιταλούς στον κόσμο που δεν μας άφησαν μόνους".

Τέλος αναφέρθηκε και στην ομάδα του και στη ψυχή που έδειξε παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν: "Είναι μία ομάδα που δεν έχασε τη ψυχή της ακόμη και σε δυσκολίες. Το να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και βάζουμε το ομαδικό συμφέρον πάνω απ' το ατομικό".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ