ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Ο Κιέζα μπορεί να ωριμάσει, ήμουν κοντά του σαν μεγάλος αδερφός"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ο Φεντερίκο Κίεζα στην προπόνηση της Ιταλίας για το Euro 2020
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ο Φεντερίκο Κίεζα στην προπόνηση της Ιταλίας για το Euro 2020 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Τζόρτζο Κιελίνι μίλησε για τον τραυματισμό του Φεντερίκο Κιέζα τονίζοντας πως γνωρίζει τι περνάει, καθώς έχει βιώσει παρόμοια κατάσταση.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Φεντερίκο Κιέζα. O 24χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα. Ο Κιελίνι μίλησε για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του τονίζοντας πως γνωρίζει τι περνάει.

"Λυπάμαι για τον Φεντερίκο. Γνωρίζω τι σημαίνει γιατί το βίωσα πριν από δύο χρόνια. Μπορεί να ωριμάσει, να γίνει περισσότερο δυνατός. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ήμουν στον πάγκο κόντρα στη Ρόμα και έμεινα κοντά του σαν μεγάλος αδερφός.

Όλα είναι περίεργα στο ξεκίνημα. Το χειρότερο είναι ότι κοντεύεις να επιστρέψεις στη δράση. Το σώμα σου αλλάζει και το νιώθεις, έτσι πρέπει να προσαρμοστείς" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το μήνυμα του Μπονούτσι

Συγκινητικό μήνυμα έστειλε και ο Μπονούτσι μέσω του Instagram. Ο αμυντικός της Γιουβέντους θέλησε να του δώσει δύναμη, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος.

"Όλοι θα πουν ότι είναι μαζί σου και ότι θα επιστρέψεις πιο δυνατός. Θα σου πω μόνο ότι εξαρτάται από εσένα. Μπορείς να πάρεις δύο διαφορετικά μονοπάτια. Δεν θα αναφέρω το ένα, αλλά το δεύτερο έχει ήδη ξεκινήσει και έχει φτιαχτεί από σκληρή δουλειά. Όπως είπαμε το καλοκαίρι, ένα εκατοστό τη φορά χρειάζεται για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Ξέρεις ήδη ποιο μονοπάτι θα επιλέξεις. Σε περιμένω" ανέφερε στην ανάρτησή του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ