ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κιελίνι: "Λυπάμαι για τον Μαγκουάιρ, είναι καλός παίκτης, αλλά από τη Γιουνάιτεντ τού ζητούν πάρα πολλά"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ @ 2022 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας αρκετά καλός παίκτης από τον οποίο υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ στα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "χαμήλωσε" τον Χάρι Μαγκουάιρ στην ιεραρχία των αμυντικών του, υπολογίζοντας τους Ράφαελ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες για το κέντρο της άμυνας.

Ο αρχηγός των κόκκινων διαβόλων έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από τους φίλους της ομάδας, καθώς θεωρούν ότι για τα ποσά που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα. Ωστόσο βρήκε την υποστήριξη του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ένας καλός παίκτης, για τον οποίο υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις, όπως δήλωσε στους λονδρέζικους Times.

"Λυπάμαι για την κατάσταση του Μαγκουάιρ, γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Στη Γιουνάιτεντ απαιτούν πάρα πολλά από αυτόν. Επειδή πλήρωσαν 92 εκατ. ευρώ γι' αυτόν, πρέπει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε κάθε ματς; Δεν είναι σωστό αυτό.

Η αξία μιας αγορά εξαρτάται από πολλούς τομείς που δεν μπορείς να ελέγξεις. Δεν είναι λάθος του. Αυτός ο Στόουνς είναι ένα καλό δίδυμο. ΟΚ, ο Μαγκουάιρ πιθανόν δεν είναι ο Φέρντιναντ, αλλά είναι αρκετά καλός. Με αυτή την κατάσταση δεν βοηθάει και την εθνική Αγγλίας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Αν θέλεις να κερδίσει το Μουντιάλ, είναι αδύνατο να το πετύχεις με προβλήματα σε παίκτες - κλειδιά και φυσικά για τον Μαγκουάιρ που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος Ιταλός στόπερ για τον Μαγκουάιρ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ