ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι για Ρονάλντο: "Θα ήταν καλύτερα να έφευγε νωρίτερα, θα είχαμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε"

Ο Κιελίνι πανηγυρίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το γκολ του Πορτογάλου στο Λάτσιο - Γιουβέντους στη Serie A
Ο Κιελίνι πανηγυρίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το γκολ του Πορτογάλου στο Λάτσιο - Γιουβέντους στη Serie A © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε στο DAZN για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του πως αν ο Πορτογάλος σταρ έφευγε νωρίτερα, η ομάδα θα είχε περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί.

Η Γιουβέντους δεν ξεκίνησε ελπιδοφόρα τις υποχρεώσεις της στη Serie A, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στη Σπέτσια (2-3) και πλέον να βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς.

Η μετά-Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή στο Τορίνο δεν ήταν εύκολη, με την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ να αποσυντονίζει πλήρως τους "μπιανκονέρι", όπως φάνηκε και από τα πρώτα αποτελέσματα που σημείωσε η ομάδα. Ο καπιτάνο της Βέκια Σινιόρα, Τζόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας στο DAZN υπέδειξε ως αιτία τη χρονική στιγμή που ο CR7 έφυγε από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως αν ο Ρονάλντο είχε αποχωρήσει νωρίτερα, η Γιουβέντους θα είχε περισσότερο χρόνο μπροστά της, ώστε να διαχειριστεί τη νέα συνθήκη και να προσαρμοστεί σε αυτή.

"Ο Ρονάλντο έφυγε στις 28 Αυγούστου, θα ήταν καλύτερα για εμάς αν είχε φύγει νωρίτερα. Είναι κάτι που πληρώσαμε, μας σόκαρε και κατά τη γνώμη μου το πληρώσαμε βαθμολογικά. Αν είχε φύγει την 1η Αυγούστου, θα είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ