ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιελίνι: "Ελπίζω να σηκώσω τρόπαια, αυτός είναι ο δικός μου στόχος και της Los Angeles FC"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία | 11 Ιουλίου 2021
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία | 11 Ιουλίου 2021 @2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/POOL VIA AP IMAGES

Την επιθυμία του να προσαρμοστεί άμεσα και να έχει επιτυχίες και στο νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του μετά από μία πλούσια καριέρα με τη φανέλα της Γιουβέντους εξέφρασε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, στο πλαίσιο της παρουσίασής του από την Los Angeles FC.

O Τζόρτζιο Κιελίνι υπηρέτησε πιστά την Γιουβέντους τα 17 χρόνια, από ηλικία 20 ετών, ωστόσο η βέκια σινιόρα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που έκλεισε οριστικά για αυτόν και πλέον η μόνη σκέψη στο μυαλό του είναι η Los Angeles FC.

Αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (29/6), με τον 37χρονο Ιταλό στόπερ να εκφράζει την επιθυμία του να βρει το ελιξήριο της νεότητες και να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα.

"Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να μιλώ στους ανθρώπους της ομάδας, συνειδητοποίησα πλήρως ότι αυτός ο σύλλογος είναι τέλειος για μένα. Είδα πόσο με ήθελαν.

Ειλικρινά, δεν ήταν τόσο εύκολο να πείσω την Γιουβέντους ή να πείσω την γυναίκα μου να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή, όμως στην τελική, είμαι εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία, και πρόσθεσε:

"Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να προσαρμοστώ σε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Φυσικά είναι αδύνατο για μένα να είμαι στην ίδια φυσική κατάσταση που ήμουν 10 χρόνια πριν, όμως μπορώ να δώσω κάτι στη νέα μου ομάδα.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα καλό μείγμα με εμπειρία και με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών για να γίνουμε ένα γκρουπ που θα νικάει. Είναι φανταστική η ομάδα.

Δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι ή να φέρω κάτι ξεχωριστό. Ελπίζω να είμαι ο εαυτός μου και εύχομαι να συνεχίσω έτσι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ