EURO 2020

Κιάερ: "Θα έχουμε τον Έρικσεν στην καρδιά μας κόντρα στο Βέλγιο"

Ο Σιμόν Κιάερ παίρνει την κεφαλιά στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.
Ο Σιμόν Κιάερ παίρνει την κεφαλιά στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία © 2021 STUART FRANKLIN / AP IMAGES, POOL

Ο αρχηγός της Δανίας, Σιμόν Κιάερ, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης με το Βέλγιο (19:00, ΑΝΤ1) τονίζοντας ότι οι συμπαίκτες του θα έχουν στην καρδιά τους τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Το Βέλγιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2020 υποδέχεται την Πέμπτη (17/6) το απόγευμα (19:00, ΑΝΤ1) η Δανία. Ο Σίμον Κιάερ αρχηγός της εθνικής Δανίας, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του συγκεκριμένου αγώνα ανέφερε σε αυτή, πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

Παράλληλα στην ανάρτηση του αυτή, ο Κιάερ αναφέρει πως άπαντες θα παίξουν για τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά και για όλους τους συμπατριώτες τους.

"Ήταν κάποιες ξεχωριστές ημέρες, όπου το ποδόσφαιρο δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα. Ένα σοκ που θα είναι πάντα ένα κομμάτι μου, ένα κομμάτι όλων, για πάντα! Το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό και μετράει είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά. Είμαι περήφανος για το πώς αντιδράσαμε σαν ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για την στήριξη όλων. Σήμερα θα μπούμε στο γήπεδο και θα έχουμε τον Κρίστιαν στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Μας δίνει γαλήνη, η οποία θα μας επιτρέψει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν και όπως πάντα για όλους τους Δανούς.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όπως πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη Δανία" γράφει χαρακτηριστικά ο Κιάερ στην ανάρτηση του στο Twitter.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ