EURO 2020

Κιάερ: "Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε"

Ο Σίμον Κιάερ χαιρετάει τους οπαδούς της Δανίας μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Βέλγιο στο "Πάρκεν" για το Euro 2020
Ο Σίμον Κιάερ χαιρετάει τους οπαδούς της Δανίας μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Βέλγιο στο "Πάρκεν" για το Euro 2020 @2021 HANNAH MCKAY/AP IMAGES

Ο Σιμόν Κιάερ μίλησε για το περιστατικό με τον Έρικσεν, δήλωσε πως δε θα ξεχάσει ποτέ όσα συνέβησαν και τόνισε ότι είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του.

Το συμβάν με τον Κρίστιαν Έρικσεν έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και δίχως αμφιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές του ήταν ο Σιμόν Κιάερ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας έσπευσε αμέσως στο σημείο για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του, ενώ μαζί με τους υπόλοιπους έστησε ένα τείχος περιμετρικά του Έρικσεν που έδινε τη δική του μάχη με τους γιατρούς.

Ο Κιάερ ρωτήθηκε για εκείνες τις στιγμές και δήλωσε πως δε θα ξεχάσει ποτέ όσα συνέβησαν και τόνισε ότι είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Τώρα ο Κρίστιαν είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Όλοι αντιδράσαμε ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό σύμφωνα με την προσωπικότητά του.

Αλλά είμαι υπερήφανος για το πώς τα καταφέραμε όλα. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα είχαμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης για το τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα" είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ