ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Κετσπάγια: "Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα"

Κετσπάγια: "Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, υποστήριξε μετά τη νίκη επί της Ελλάδας πως η ομάδα του έδειξε πως έχει τις δυνατότητες για περισσότερα πράγματα το επόμενο διάστημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν πολύ ευχαριστημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κύπρου με την Ελλάδα και τη νίκη της ομάδας του και όπως δήλωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου έδειξε πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στο μέλλον.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου υποστήριξε: ίχαμε θέληση, δεν περιμέναμε να κερδίσουμε αλλά δείξαμε ότι έχουμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες. Όταν κερδίζεις την Ελλάδα που έχει το απόλυτο χωρίς να δεχτεί γκολ και καταφέρνεις να την κερδίσεις δείχνεις πως μπορείς να κάνεις καλύτερα πράγματα το επόμενο διάστημα"

Και συνέχισα: "Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ, έχω πολλούς φίλους, συγγενείς. Σήμερα έστω μια φορά κέρδισα και εγώ, κερδίσαμε και εμείς σαν Κύπρος και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δείξαμε πως με τη βοήθεια του κόσμου και τη θέληση που είχαμε σήμερα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα απ' όσα είχαμε κάνει μέχρι σήμερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ