ΠΟΡΤΟ

Κεραυνοί Κονσεϊσάο για τους παίκτες του: "Η ομάδα Νέων θα έπαιζε καλύτερα, θα μιλήσω με τη διοίκηση"

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φαμαλικάο για την Primeira Liga 2019-2020 στο "Μουνισιπάλ 22 ντε Ζούνιο", Φαμαλικάο | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φαμαλικάο για την Primeira Liga 2019-2020 στο "Μουνισιπάλ 22 ντε Ζούνιο", Φαμαλικάο | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 © 2021 JOSE COELHO/ASSOCIATED PRESS

Έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στη Λίβερπουλ ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα Νέων της Πόρτο θα τα πήγαινε καλύτερα, ενώ προανήγγειλε και εξελίξεις στην ομάδα.

Ποιος είδε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τη συντριβή της Πόρτο από τη Λίβερπουλ με 5-1 για τη 2η αγωνιστική του Champions League και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Πορτογάλος ήταν ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του, για τους οποίους μίλησε με σκληρή γλώσσα.

"Ακόμα και η ομάδα Νέων θα μπορούσε σίγουρα να τα πάει καλύτερα από εμάς σήμερα, αλλά εγώ ήμουν αυτός που δεν πήρε το μήνυμα και δεδομένα έκανα λάθος με την ενδεκάδα.

Η κατάσταση αυτή είναι δύσκολο να συνεχιστεί και θα μιλήσω με τον πρόεδρο για το πότε οι παίκτες ακούν τον προπονητή και πότε όχι. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας, ωστόσο μπορείς να την ισοσταθμίσεις όταν υπάρχουν καλή οργάνωση και η ένταση που απαιτείται για μια τέτοια διοργάνωση.

Είναι πραγματικά δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί έτσι. Σίγουρα δεν πήρα το μήνυμα και έγινε αυτή η ντροπιαστική καταστροφή" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΠΟΡΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ