ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κελαϊφί: "Τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα για τον Εμπαπέ"

Ο πρόεδρος της Παρί στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη το 2021.
Ο πρόεδρος της Παρί στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη © 2022 EMRAH GUREL/ASSOCIATED PRESS

Ο Νασέρ Αλ - Κελαϊφί στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτό δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα για τον Γάλλο σούπερ σταρ για να πειστεί να ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νασέρ Αλ - Κελαϊφί παραχώρησε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Κιλιάν Εμπαπέ με αφορμή την ανανέωση του Γάλλου σούπερ σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων δήλωσε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε ως προτεραιότητά του το αθλητικό πρότζεκτ και όχι τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που έκανε η La Liga στην ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί: "Τα λεφτά δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα για τον Εμπαπέ. Υπάρχει μια ισπανική ομάδα που μπορεί να πληρώσει περισσότερα από εμάς. Το αθλητικό πρότζεκτ είναι το πιο σημαντικό σημείο για τον Εμπαπέ".

Για τη σημασία και τους λόγους παραμονής του Εμπαπέ στην Παρί: "Ο Κιλιάν έμεινε στην Παρί για άλλα τρία χρόνια, είναι σημαντικό για εμάς, τη Ligue 1 και τη Γαλλία. Αυτή η επιλογή είναι μια δυνατή ένδειξη, κρατήσαμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Μένει εδώ επειδή η Παρί τον βάζει σε διαδικασία να πετύχει τους αθλητικούς στόχους του, τις νίκες, τις νίκες και τις νίκες".

Για την επίθεση του προέδρου της La Liga: "Ο πρόεδρός μας είναι ο Βενσάν Λαμπρούν. Μπορεί να σας απαντήσει καλύτερα. Αλλά ίσως είναι ένα καλό πράγμα αν η Ligue 1 τα πάει καλύτερα από τη La Liga. Έχουμε σεβασμό σε όλους. Είμαστε επικεντρωμένοι στην ομάδα, το πρωτάθλημα, τον παίκτη μας που είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα".

Για τα δικαιώματα της εικόνας του Εμπαπέ: "Πριν ξεκινήσει αυτή η κούρσα τον Μάρτιο, δεν υπάρχει κανένα άρθρο που να ασχολείται γι' αυτό το θέμα. Μιλήσαμε πέντε μήνες για το αθλητικό πρότζεκτ και πέντε λεπτά για τα χρήματα. Ο Κίλιαν έμεινε πέντε χρόνια στο Παρίσι μαζί μας και σέβεται όλα τα συμβόλαιο και τις χορηγίες".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ