ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Κελαϊφί: "Ο Ντοναρούμα θα συνεισφέρει στις επιτυχίες της Παρί στο μέλλον, δεν ήρθαμε σε επαφή με τον Ζιντάν"

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη
Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη © 2021 EMRAH GUREL/AP IMAGES

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Τζίτζιο Ντοναρούμα, αλλά και τις φήμες για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν ως υποψηφίου αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρέθηκε χθες στο Γκαλά του France Football στο Παρίσι, για να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή, στην οποία ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Ο πρόεδρος των Παριζιάνων ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, το όνομα του οποίου παίζει έντονα για αποχώρηση από τους Παριζιάνους, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής, με τον Κελαϊφί να αρνείται ότι αποχωρεί, τονίζοντας ότι θα συνεισφέρει στις επιτυχίες της ομάδας του στο μέλλον. Παράλληλα διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Ο Ντοναρούμα είναι απλά εξαιρετικός. Θα συνεισφέρει στην επιτυχίες της ομάδας μας στο μέλλον. Με τον Ζιντάν δεν είχαμε επαφή, ποτέ. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής, αλλά πραγματικά έχουμε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ