EURO 2020

Κέιν για Έρικσεν: "Αυτό που έγινε ήταν ένα καμπανάκι για όλους μας"

Ο Χάρι Κέιν σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Αγγλίας με την Δανία
Ο Χάρι Κέιν σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Αγγλίας με την Δανία 2020 DANIEL LEAL-OLIVAS/POOL VIA AP

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για όσα συνέβησαν στο φίλο του Κρίστιαν Έρικσεν τονίζοντας πως αυτό πρέπει να αποτελέσει ένα καμπανάκι για όλους μας.

Ένας από τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν σημαντικά από όσα έγιναν με τον Κρίστιαν Έρικσεν ήταν ο Χάρι Κέιν. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Τότεναμ και διατηρούν φιλική σχέση από τότε.

Στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτίας ο επιθετικός των Άγγλων ρωτήθηκε για όσα έγιναν με τον Δανό.

"Ήταν πολύ σκληρό να παρακολουθείς αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς ο Κρίστιαν είναι ζωντανός και δείχνει να τα πηγαίνει πλέον καλά. Δεν είχα κάποια επαφή μαζί του από εκείνη την ημέρα, αλλά η σύζυγός μου μίλησε με τη σύζυγό του και απ’ ότι έχω καταλάβει όλα πλέον δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Ο Κρίστιαν είναι στις καρδιές όλων μας. Όχι μόνο της δικής μου ομάδας, αλλά όλης της οικογένειας του ποδοσφαίρου.

Είναι ένα "καμπανάκι" για όλους μας, για να συνειδητοποιήσουμε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή. Να μην παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Θέλουμε όλοι μας να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Ελπίζω να τον δω σύντομα από κοντά. Ευελπιστώ να το κάνω μόλις τελειώσει το τουρνουά" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS EURO 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ