EURO 2020

Κέιν: "Δίκαιο αποτέλεσμα, άξια πήρε την ισοπαλία η Σκωτία"

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Αγγλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Σκωτία για το Euro 2020 (18 Ιουνίου 2021)
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Αγγλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Σκωτία για το Euro 2020 (18 Ιουνίου 2021) @2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν παραδέχτηκε πως η Αγγλία δεν είχε πολύ καλή απόδοση στο ντέρμπι με την Σκωτία ωστόσο τόνισε πως έγινε ένα ακόμα βήμα για να φτάσουν τα τρία λιοντάρια στην πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Euro 2020.

Μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, η Αγγλία δεν ικανοποίησε στη δεύτερη αγωνιστική υποχρέωσή της στο Euro 2020, με την Σκωτία να κερδίζει τις εντυπώσεις και να παίρνει παλικαρίσια το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) το βράδυ της Παρασκευής (18/6) στο "Γουέμπλεϊ".

"Δίκαιο αποτέλεσμα, άξια πήρε το αποτέλεσμα η Σκωτία που αμύνθηκε καλά. Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας αλλά ήταν ένας ακόμα πόντος που μας φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση και αυτός είναι ο απώτερος στόχος μας.

Θα πρέπει απλά να αναρρώσουμε και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι τις προσεχείς ημέρες", τόνισε ο φορ της Τότεναμ, που για τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 75' από τον Ράσφορντ, σχολίασε:

"Είναι μέρος του παιχνιδιού, ο προπονητής έκρινε πως αυτή ήταν η σωστή απόφαση οπότε θα πρέπει να το αποδεχτείς".

Και πρόσθεσε ο Χάρι Κέιν λέγοντας τα εξής για το ματς: "Ήταν ένα σκληρό ματς, η Σκωτία αμύνθηκε πραγματικά καλά, έκανε καλά κοψίματα της μπάλας την κατάλληλη στιγμή.

Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ότι η Σκωτία παίζει για τη ζωή της. Έχουμε ένα ακόμα μεγάλο ματς σε λίγες ημέρες απέναντι στους Τσέχους, θέλουμε να τελειώσουμε καλά.

Δεν θέλαμε να πάρουμε έναν πόντο αλλά βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Ένα βήμα κάθε φορά".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ