ΕΠΟ

ΚΕΔ: Παρελθόν ο στενός συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ, Άλαν Σνόντι

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άλαν Σνόντι, στενός συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ, εξέφρασε την επιθυμία να τερματιστεί το συμβόλαιό του. Αντικαταστάτης του ο Τζέικομπ Κόλινς.

Ο Άλαν Σνόντι ήταν από τους στενούς συνεργάτες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ και ο ίδιος ζήτησε να τερματιστεί η συνεργασία του με την ΕΠΟ.

Δεν συμμετείχε στους ορισμούς των αγώνων και ζήτησε να μην παραμείνει στο πόστο του, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επικαλούμενος επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Τζέικομπ Κόλινς, αποτελώντας από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ